Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Privacybeleid toevoegen aan mijn website

Veel wetten over de hele wereld vereisen dat bedrijven hun klanten/sitebezoekers informatie verstrekken over hoe persoonlijke gegevens die je van hen verzamelt, worden behandeld en verwerkt. Raadpleeg uw juridisch adviseur om te bepalen of u een privacybeleid nodig hebt en, zo ja, welke informatie dit moet bevatten en verstrekken.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Scrol in de hoofdweergave van je site naar de plek waar je een sectie wilt toevoegen voor je privacybeleid en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop

Opmerking: de eerste keer dat een nieuwe klant uit de Europese Unie Website Builder start, wordt er een koppeling toegevoegd naar een lege sectie Privacybeleid in de voettekst.

5. Selecteer of zoek naar Privacybeleid in de lijst.
    Klik op het deelvenster Privacybeleid
  6. Selecteer de nieuwe sectie in het hoofdvenster van Website Builder om je beleid in het rechterdeelvenster te bewerken.
    Pas deelvenstervelden aan
  7. Als je klaar bent, selecteer je Gereed boven aan het deelvenster. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Selecteer Voorbeeld om te zien hoe ze worden weergegeven aan bezoekers. Als je tevreden bent met de resultaten, publiceer je je site .
    Bekijk een voorbeeld van je beleid

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen