Privacy AVG

(Terug naar je voorkeuren)

BINNENKORT BESCHIKBAAR VOOR INWONERS VAN DE EUROPESE UNIE.

Vanaf 25 mei 2018 worden er extra functies toegevoegd aan het accountcentrum voor inwoners van de Europese Unie, in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met deze functies kun je o.a.:

Hieronder vind je meer informatie over elke functie.

Gegevensportabiliteit

Je kunt een elektronische kopie opvragen van je gegevens die je kunt voorleggen aan andere serviceproviders. Wee reageren binnen dertig dagen op je verzoek door middel van een link naar een locatie waar je de gegevens kunt downloaden.

(terug naar boven)

Verwijderen van account en gegevens

Je kunt ons vragen om je account te verwijderen. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Alle producten en services moeten gesloten zijn voor het verwijderen van je account. Als er producten of services actief zijn in het account, kan het account niet verwijderd worden.
  • Alle Good As Gold-accounts moeten worden verwijderd.
  • Alle credits vervallen.
  • Je kunt daarna niet langer inloggen bij je account.

Na het verwijderen van je account, kun je een verzoek indienen voor het verwijderen van je persoonlijke gegevens. Het kan dertig dagen duren voordat de gegevens in je account worden verwijderd. Hierna heb je niet langer toegang tot je account. Je account kan niet worden hersteld.

Als je ons vraagt om je persoonlijke gegevens te wissen, en die gegevens zijn nodig voor de producten of diensten die je hebt aangeschaft, dan wordt dat verzoek alleen ingewilligd tot het punt waarop het niet langer nodig is voor aangeschafte Services, of voor onze wettelijke bedrijfsdoelen, of voor wettelijke of contractuele vereisten betreffende het bewaren van informatie.

(terug naar boven)


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.