Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Prijzen instellen voor veilingen

Wanneer je domeinnamen verkoopt op GoDaddy -veilingen, stel je de aanbiedingsprijzen in.

Je moet deze factoren in overweging nemen om de waarde van een domeinnaam te bepalen:

  • Domeinnaamlengte - Korte domeinnamen zijn gemakkelijker te onthouden voor bezoekers, en een korte, pakkende naam krijgt eerder de vraagprijs van je voorkeur.
  • Trefwoorden -Domeinnamen die gewilde trefwoorden bevatten, genereren meer verkeer en hogere interesse van potentiële kopers.
  • Naam - Domeinnamen die populaire namen of woordgroepen bevatten, vooral woorden of woordgroepen die de huidige trends volgen, wekken meer interesse van potentiële kopers. Domeinnamen mogen geen inbreuk maken op handelsmerken van derden.
  • Top-level domeinnaam (TLD) -Het .com-TLD is het populairst bij kopers. Andere TLD's, zoals .org, kunnen de veelzijdigheid van de domeinnaam beperken of impliceren dat er een bepaald type site aan is gekoppeld. In sommige gevallen is een landcode TLD (ccTLD) beter voor domeinnamen. Een .fr -extensie is bijvoorbeeld geschikt voor een domeinnaam die wordt omgezet in een Franstalige website.
  • Zoekmachine ranking - Een domeinnaam die websitecontent bevat, behoudt mogelijk de huidige zoekmachine ranking na de verkoop. De rangschikking van zoekmachines is onderhevig aan voortdurende wijzigingen en veranderende website -inhoud kan van invloed zijn op de rangschikking van een domeinnaam. Hooggeplaatste domeinnamen genereren meer interesse van potentiële kopers.

Nadat je de waarde van je domeinnaam hebt bepaald, ben je klaar om een aanbieding/tegenbod, Nu kopen of 7-daagse openbare veiling te maken. Zie voor meer informatieUitleg over advertentie-opties van GoDaddy .

Opmerking: de verkoopprijs van de domeinnaam is beperkt tot $ 49.999. De enige manier om je prijs te verhogen, is nadat je een bod hebt ontvangen, en dan kun je een tegenbod doen met een prijs van $ 50.000 of meer.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.