Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Premium DNS -functies

Premium DNS (Domain Name System) biedt meer kracht en flexibiliteit dan de standaard DNS -functies . Hieronder staan de kenmerken van Premium DNS en hun functies.

  • Secundaire DNS : maak een back -up van je DNS -zonebestanden met een secundaire naamserver, zodat je domeinnamen nooit offline gaan.
  • Volledig beheerde DNSSEC : verhoog de beveiliging door de oorsprong van DNS -gegevens te verifiëren.
  • Update SOA -record : De SOA (Start of Authority) bevat zonecaching -informatie, het e -mailadres van de zonebeheerder en de primaire naamserver voor de zone. Het bevat ook oplopende getallen die, wanneer ze worden bijgewerkt, de DNS activeren om de zonegegevens opnieuw te laden. Je kunt een verzoek indienen om deze nummers bij te werken.
  • Verhoogd aantal zonerecords : beheer je zonebestand met 1500 DNS -records per domein.

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.