Plug-ins veilig bijwerken op mijn websites

Bij Pro-sites kun je de Veilige update-tool gebruiken om plug-ins bij te werken en de wijzigingen direct ongedaan te maken als er iets fout gaat.

Je moet Premium back-ups inschakelen om deze functie te gebruiken.

  1. Meld je aan bij je Pro-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Pro-klanten en selecteer Pro-sites.
  3. Klik in de zijbalk links op Overzicht.
  4. Selecteer in de sectie Updates de plug-ins door het vak aan de linkerkant te selecteren en klik dan op Veilige update.
  5. Selecteer Ik wil een visuele vergelijking uitvoeren om voor en na de update een schermopname te maken van websites en klik dan op Veilige update.
  6. Klik in de melding in de rechterbovenhoek op Vergelijken om de website voor en na de update te vergelijken.
  7. Als de website na de update niet hetzelfde is, klik je op Herstellen.

    Als je alle plug-ins, thema‘s en de WordPress Core tegelijk wilt bijwerken, plaats je de muisaanwijzer in de rechterbovenhoek op Alles bijwerken en klik je op Veilige update.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.