SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Plesk: een certificaat verlengen

Nadat we je certificaatverlengingsaanvraag hebben goedgekeurd, kun je je SSL- en tussenliggende certificaat downloaden. Zie voor meer informatieMijn SSL-certificaatbestanden downloaden . Je moet beide bestanden op je webserver installeren.

Je kunt hier ook het tussenliggende certificaat downloaden .

Volg de onderstaande instructies om je vernieuwde SSL -certificaat en de certificaatbundel op je webserver te installeren.

Verlengd SSL -certificaat en certificaatbundel installeren

Voordat je je verstrekte SSL -certificaat installeert, moet je onze certificaatbundel ( gd _bundle.crt) op je webserver installeren. (U kunt ook het certificaat bundel van de repository downloaden. De bundel is gelegen in de sectie Root Bundle.)

1. Inloggen op Parallels Plesk-paneel.
  2. Selecteer Domeinen in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op de domeinnaam waarvoor het certificaat is afgegeven.
  4. Klik op het menu -item Certificaten.
  5. Klik op Bladeren en zoek je ondertekende SSL -certificaat.
  6. Selecteer het certificaatbestand; klik vervolgens op Bestand verzenden .
  7. Navigeer naar de locatie van het opgeslagen sitecertificaat dat je van ons hebt ontvangen. Selecteer het en selecteer vervolgens Bestand verzenden - hierdoor wordt het certificaat geüpload en geïnstalleerd met de bijbehorende privésleutel.
  8. Klik in de weergegeven lijst op de naam van het certificaat.
  9. Open de certificaatbundel (sf_bundle.crt) in een teksteditor en kopieer en plak de inhoud in het vak met het label CA -certificaat .
  10. Klik op de knop Tekst versturen.
  11. Klik op Niveau omhoog ; Kies vervolgens Configuratie .
  12. Wijzig bovenaan de pagina het vervolgkeuzemenu SSL-certificaat in het certificaat dat je zojuist hebt geïnstalleerd.
  13. Klik op het item Server in het menu aan de linkerkant.
  14. Klik op het menupunt Servicebeheer.
  15. Stop en start het Apache -proces.

Opmerking: het eenvoudigweg opnieuw opstarten van Apache werkt niet. Je moet de service stoppen; start het vervolgens opnieuw om de installatie te voltooien.