SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Plesk: CSR's (certificaatondertekeningsaanvragen) genereren

Als je een SSL -certificaat aanvraagt voor een website met behulp van Parallels Plesk Panel, moet je eerst een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren. Nadat je de CSR hebt gegenereerd, meld je je aan bij je account om de certificaataanvraag te voltooien.

Wanneer je de CSR genereert, moet je bepaalde informatie over je organisatie opgeven. Als de domeinnaam op de certificaataanvraag van een geregistreerde organisatie is, moet je aangeven wat er wettelijk is geregistreerd voor de organisatie. Zie de sectie Over de Distinguished Name van. Voor meer informatieEen CSR (certificaatondertekeningsaanvraag genereren. .

Een CSR genereren met Plesk Parallels Panel 8.x en 9.x

Gebruik deze stappen om een CSR te genereren met Plesk Parallels Panel 8.x of 9.x.

Een CSR genereren voor Parallels Plesk Panel 9.x

1. Inloggen op Parallels Plesk-paneel.
  2. Selecteer Domeinen in het linkermenu.
  3. Selecteer de domeinnaam waarvoor je de CSR wilt genereren.
  4. Klik in het venster Services op Certificaten .
  5. Klik op Toevoegen .
  6. Voer een certificaatnaam in .
  7. Selecteer de bitgrootte . 2048 of hoger is vereist.
  8. Selecteer het land .
  9. Voer de staat of provincie in . Kort niet af.
  10. Voer de stad in . Kort niet af.
  11. Voer de organisatienaam in .
  12. Betreed de afdeling .
  13. Voer de domeinnaam in .

Opmerking: Voer voor certificaten met jokertekens voor meerdere domeinen een asterisk (*) in als het subdomein. Bijvoorbeeld *.coolexample.com .

14. Klik op Verzoek om de CSR te genereren.
  15. Klik op Certificaten.
  16. Klik op de certificaatnaam voor de CSR.
  17. Markeer en kopieer alle tekst in het CSR -vak, inclusief kop- en voettekstregels:
    ----- BEGIN CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----

----- EINDE CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----
  18. Plak de CSR in een eenvoudige teksteditor, zoals Kladblok.
  19. Meld je aan bij je account om het SSL -aanvraagformulier in te vullen. Plak de volledige CSR in het daarvoor bestemde veld en dien je verzoek in, zodat we kunnen beginnen met het verifiëren van je aanvraag.

Zie voor meer informatie over het SSL -aanvraagprocesMijn SSL-certificaat aanvragen voor meer informatie.

Een CSR genereren met Plesk Parallels Panel 10.x

Gebruik deze stappen om een CSR te genereren met Plesk Parallels Panel 10.x.

Een CSR genereren voor Parallels Plesk -paneel 10.x

1. Inloggen op Parallels Plesk-paneel.
  2. Vanaf Hosting Services, klik op Domeinen.
  3. Klik op Configuratiescherm naast het domein waar de CSR voor is.
  4. Klik op het tabblad Websites en domeinen en klik vervolgens op SSL -certificaten .
  5. Als er meerdere domeinen zijn ingesteld, klik je op Beheren naast het domein waaraan je de SSL wilt toevoegen.
  6. Klik op SSL -certificaat toevoegen .
  7. Voer een certificaatnaam in .
  8. Selecteer de bitgrootte . 2048 of hoger is vereist.
  9. Selecteer het land .
  10. Voer de staat of provincie in . Kort niet af.
  11. Voer de locatie in . Kort niet af.
  12. Voer de organisatienaam in .
  13. Betreed de afdeling .
  14. Voer de domeinnaam in .

Opmerking: Voer voor certificaten met jokertekens voor meerdere domeinen een asterisk (*) in als het subdomein. Bijvoorbeeld *.coolexample.com .

15. Voer je e -mailadres in .
  16. Klik op Verzoek om de CSR te genereren.
  17. Klik in SSL -certificaten op de naam van het certificaat.
  18. Markeer en kopieer alle tekst in het CSR -vak, inclusief kop- en voettekstregels:
    ----- BEGIN CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----

----- EINDE CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----
  19. Plak de CSR in een eenvoudige teksteditor, zoals Kladblok.
  20. Meld je aan bij je account om het SSL -aanvraagformulier in te vullen. Plak de volledige CSR in het daarvoor bestemde veld en dien je verzoek in, zodat we kunnen beginnen met het verifiëren van je aanvraag.

Een CSR genereren met Plesk Parallels Panel 11.x

Gebruik deze stappen om een CSR te genereren met Plesk Parallels Panel 11.x.

Een CSR genereren voor Parallels Plesk Panel 11.x

1. Inloggen op Parallels Plesk-paneel.
  2. Vanaf Hosting Services, klik op Domeinen.
  3. Klik op Configuratiescherm naast het domein waar de CSR voor is.
  4. Plesk 11.0-11.4: Ga naar het tabblad Websites en domeinen en klik op Je websites beveiligen.

Plesk 11.5+: Ga naar het tabblad Websites en domeinen klik op de domeinnaam en klik vervolgens op Je websites beveiligen.
  5. Klik op SSL -certificaat toevoegen .
  6. Voer een certificaatnaam in .
  7. Selecteer de bitgrootte . 2048 of hoger is vereist.
  8. Selecteer het land .
  9. Voer de staat of provincie in . Kort niet af.
  10. Voer de locatie in . Kort niet af.
  11. Voer de organisatienaam in .
  12. Betreed de afdeling .
  13. Voer de domeinnaam in .

Opmerking: Voer voor certificaten met jokertekens voor meerdere domeinen een asterisk (*) in als het subdomein. Bijvoorbeeld *.coolexample.com .

14. Voer je e -mailadres in .
  15. Klik op Verzoek om de CSR te genereren.
  16. Klik in SSL -certificaten op de naam van het certificaat.
  17. Markeer en kopieer alle tekst in het CSR -vak, inclusief kop- en voettekstregels:
    ----- BEGIN CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----

----- EINDE CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----
  18. Plak de CSR in een eenvoudige teksteditor, zoals Kladblok.
  19. Meld je aan bij je account om het SSL -aanvraagformulier in te vullen. Plak de volledige CSR in het daarvoor bestemde veld en dien je verzoek in, zodat we kunnen beginnen met het verifiëren van je aanvraag.

Zie voor meer informatie over het SSL -aanvraagprocesMijn SSL-certificaat aanvragen voor meer informatie.