SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Plesk: CSR's (certificaatondertekeningsaanvragen) genereren

Als je een SSL -certificaat aanvraagt voor een website met behulp van Parallels Plesk Panel, moet je eerst een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereren. Nadat je de CSR hebt gegenereerd, meld je je aan bij je account om de certificaataanvraag te voltooien.

Wanneer je de CSR genereert, moet je bepaalde informatie over je organisatie opgeven. Als de domeinnaam op de certificaataanvraag van een geregistreerde organisatie is, moet je aangeven wat er wettelijk is geregistreerd voor de organisatie. Zie de sectie Over de Distinguished Name van. Voor meer informatieEen CSR (certificaatondertekeningsaanvraag genereren. .

Gebruik deze stappen om een CSR te genereren met Plesk Parallels Panel 17.x. of 18.x.

1. Inloggen op Parallels Plesk-paneel.
  2. Vanaf Hosting Services, klik op Domeinen.
  3. Selecteer het domein waarvoor je de CSR wilt genereren.
  4. Selecteer op het dashboard SSL/TLS -certificaten .
  5. Doe een van de volgende dingen:
    • Voor Plesk 17.x: Selecteer SSL/TLS -certificaat toevoegen .
    • Voor Plesk 18.x: Selecteer Beheren onder Bestaande certificaten downloaden of verwijderen. Selecteer vervolgens SSL/TLS -certificaat toevoegen .
  6. Voer een certificaatnaam in .
  7. Selecteer de bitgrootte 4096.
  8. Voer de gevraagde informatie in:
    • Land : De landcode van twee letters van de International Organization for Standardization (ISO) voor waar uw organisatie wettelijk is geregistreerd.
    • Staat of provincie : Naam van de staat of provincie waar je organisatie is gevestigd. Kort niet af.
    • Locatie : De plaats of stad waar je organisatie wettelijk is geregistreerd. Kort niet af.
    • Organisatienaam : De wettelijk geregistreerde naam voor uw bedrijf. Als je je inschrijft als individu, voer je de naam van de certificaataanvrager in.
    • Afdeling : De naam van uw afdeling, zoals " Informatietechnologie. "
    • Domeinnaam : De volledig gekwalificeerde domeinnaam, of URL, die je beveiligt.

Opmerking: Voer voor certificaten met jokertekens voor meerdere domeinen een asterisk (*) in als het subdomein. Bijvoorbeeld *.coolexample.com .

• E -mailadres : Het e -mailadres van de aanvrager.
  9. Selecteer Verzoek om de CSR te genereren.
  10. Selecteer in SSL -certificaten de naam van het certificaat.
  11. Markeer en kopieer alle tekst in het CSR -vak, inclusief kop- en voettekstregels:
    ----- BEGIN CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----

----- EINDE CERTIFICAAT ONDERTEKENING AANVRAAG -----
  12. Plak de CSR in een teksteditor zoals Kladblok.
  13. Meld je aan bij je account om het SSL -aanvraagformulier in te vullen. Plak de volledige CSR in het daarvoor bestemde veld en dien je verzoek in, zodat we kunnen beginnen met het verifiëren van je aanvraag.

Meer informatie

Mijn SSL-certificaat aanvragen