Plan prestatiecontroles op mijn website in GoDaddy Pro

Je kunt in GoDaddy Pro prestatiechecks plannen om automatisch op je website uit te voeren.

Opmerking: Je moet Premium prestatiecontroles activeren om deze optie in te schakelen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Klik op Prestaties in de linkerzijbalk en klik vervolgens op Planning .
  5. Selecteer in de sectie Algemeen de controlefrequentie en stel de parameters YSlow , PageSpeed en Page Loadtime in.

Opmerking: wanneer de resultaten van de prestatiecontrole lager zijn dan de hier ingestelde waarden, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

6. Selecteer Scanregio en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan .