Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Plan mijn website

Om een website beschikbaar te maken op internet, heb je drie dingen nodig: een domeinnaam, website -hostingservices en de websitebestanden die voor bezoekers worden weergegeven. Meer informatie over het instellen van je domeinnaam .

Start en plan een website

Het starten van een website moet altijd beginnen met een planningssessie. Bekijk deze video voor suggesties en richtlijnen voordat je je website bouwt.

Bouw de website: doe het zelf of huur een professional in?

Klaar om een website te bouwen? Lees meer over je opties en dingen om te overwegen wanneer je besluit om het zelf te doen of om een professional in te huren.

Bouw zelf de website

Dus je hebt besloten om je eigen website te bouwen. Glanzend! In deze video introduceren we enkele toolopties voor doe-het-zelvers en hoe je kunt bepalen welke de juiste is voor jou.

Werk samen met een professional om je website te bouwen

Zelf doen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft GoDaddy twee verschillende programma's om je te helpen de juiste websiteprofessional te vinden om het voor je te doen. Bekijk deze video voor meer informatie.

Start een webwinkel

Overweeg je om in de eCommerce -pool te springen, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Deze video biedt informatie en inzichten om je te helpen bij het opzetten van een webwinkel die meer bezoekers trekt en meer verkopen.

Meer informatie

GoDaddy -services en -producten die in deze video's worden genoemd, zijn onder andere:

Meer Aan de slag