GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Plan mijn sociale campagne met Marketing Planner

Overwin je creatieve mentale blokkades met de lijst met aankomende feestdagen, populaire onderwerpen en voorgestelde berichten van Marketing Planner om je te helpen bij het inspireren van je sociale media -inhoud. Maak een einde aan postverlamming met kant-en-klare sjablonen waarmee je relevante content voor je marketingstrategie kunt maken, plaatsen en plannen.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Vouw bovenaan je Dashboard Marketing uit en selecteer vervolgens Sociale posts .
 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Schuif naar Online marketing en selecteer Beheren naast je site.
 3. Selecteer Marketingplanner .
 1. Blader door de komende data van belang. Bijna elke dag heeft een onderwerp om je marketingboodschap in te kaderen.
  Voorbeeld van de lijst met relevante datums van Marketing Planner.
  Kies je ervoor om de Nationale Kaaspizzadag te eren? Of past de waardering van boekenwurmen beter bij je merk? Misschien wil je ideale klant begin september horen over je favoriete brouwsels. De keuze is aan jou!
 2. Selecteer Details rechts van elke datum om een korte beschrijving en gerelateerde hashtags te bekijken die kunnen worden gekopieerd en gebruikt in je post.
 3. Selecteer in de rechterbovenhoek van je Marketingplanner-pagina Sociale post maken .
 4. Schrijf het bijschrift van je bericht over het onderwerp van je keuze. Voeg desgewenst een grafische sjabloon, foto, product, websitekoppeling of video toe aan je bericht.
  Opmerking: heb je visuele inspiratie nodig? Blader door onze galerij met volledig aanpasbare sjablonen om je creativiteit een vliegende start te geven.
 5. Selecteer Voorbeeld van bericht bekijken.
 6. Selecteer de gewenste schakelaars om je bericht te distribueren naar Facebook, Instagram en Google. Selecteer Account koppelen om te publiceren en volg de installatiestappen als je nog geen gewenst sociaal account hebt gekoppeld.
 7. (Optioneel) Scroll naar Voorbeeld & Pas aan en selecteerhet potloodpictogram om je bericht aan te passen voor een gewenst sociaal account.
 8. Kies Nu publiceren en selecteer vervolgens Publiceren . Of kies Plannen voor later , selecteer vervolgens een gewenste datum en tijd en selecteer vervolgens Plannen .
  Opmerking: Als je Plannen voor later kiest, moet de geplande post minstens 15 minuten in de toekomst liggen en kan deze maximaal 4 weken van tevoren zijn.
 9. Bekijk je geplande berichten, evenals de beoogde platforms, in de zijbalk onder de agenda. De dagen met geplande posts worden gemarkeerd in de agenda. Dit overzicht is handig bij het plannen van je poststrategie voor de maand.
  De agendaweergave van Marketing Planner en geplande posts.

Verwante stappen

Meer informatie