E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Plan een campagne om later te verzenden

Je kunt een GoDaddy Email Marketing -campagne maken en de mailing plannen voor een latere datum. Dit kan handig zijn als je in één keer een groep campagnes wilt maken en de release ervan van tevoren wilt plannen.

Opmerking: Controleer voordat je begint je tijdzone -instellingen .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op de pagina Campagnes op de campagne die je wilt plannen voor een latere verzenddatum. Klik op de knop Plannen.Klik op de klokknop
  3. Klik op het tabblad Planning in het tijdvak en stel de tijd van je toekomstige mailing in.
    Stel de datum en tijd in
  4. Klik op het datumvak en klik in de agenda die wordt weergegeven op de geplande mailingmaand en -datum, en klik op Opslaan .
    Stel de maand en datum in

De datum en tijd die je selecteert, moeten in de toekomst worden ingesteld. Als je foutmeldingen ontvangt, controleer dan nogmaals je Tijdzone -instellingen .

5. Klik op Doorgaan.
  6. Klik op het tabblad Ontvangers op Opnemen voor elke lijst waarnaar u de mailing wilt verzenden.
  7. Klik alleen op de knop Uitsluiten als contactpersonen in verschillende lijsten elkaar overlappen en je er zeker van wilt zijn dat de overlappende contactpersonen de mailing niet ontvangen.

Zie Lijsten opnemen en uitsluiten voor meer informatie over het gebruik van de knoppen Opnemen en Uitsluiten.

8. Klik op Doorgaan.
  9. Bevestig op het tabblad Details dat je mailinggegevens kloppen, breng de laatste wijzigingen aan en klik op Planning .
    Vink het vakje aan
  10. Als je de benodigde wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Ziet er goed uit. Plan het in! en we sturen het op de door jou ingestelde datum en tijd.

Op de pagina Campagnes wordt de klokknop rood weergegeven om aan te geven dat je je toekomstige mailing hebt gepland.