Plan beveiligingscontroles op mijn website in GoDaddy Pro

Je kunt beveiligingscontroles plannen om automatisch op je website te worden uitgevoerd in GoDaddy Pro.

Opmerking: je moet Premium beveiligingscontroles activeren om deze optie in te schakelen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Klik op Beveiliging in de linkerzijbalk en klik vervolgens op Planning .
  5. Selecteer in het gedeelte Algemeen de controlefrequentie en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan .