PHP-versie weergeven of wijzigen

Je cPanel-account toont op de startpagina de PHP-versie.

Plesk laat je de PHP-instellingen per domein wijzigen. Dit betekent dat je de instellingen voor ieder domein op je account moet bijwerken als je de standaard van Plesk niet wilt gebruiken.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Onder aan het gedeelte van de domeinhosting die je wilt gebruiken, klik je op Meer weergeven.

Onder PHP-instellingen wordt je PHP-versie weergegeven.

Als je de versie wilt wijzigen, klik je op Hostinstellingen naast de domeinnaam.