PHP-versie weergeven of wijzigen

Je cPanel-account toont op de startpagina de PHP-versie.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. In het gedeelte Software/Services klik je op PHP-versie selecteren.

Je huidige PHP-versie wordt weergegeven.

Als je je versie wilt wijzigen, selecteer je in het menu PHP-versie de versie die je wilt gebruiken en daarna klik je op Als huidige instellen.

Als je handmatig PHP-modules wilt selecteren die beschikbaar zijn voor je account, selecteer je 5.4 in plaats van native (5.4).