PHP-uploadlimieten op gedeelde hosting

Je standaard PHP-uploadlimiet is afhankelijk van het type hostingaccount dat je hebt (Welk type hostingaccount heb ik?).

Type Standaarduploadlimiet Max.
cPanel 2 MB 2 GB
Plesk 10 MB 2 GB
Web 32 MB 128 MB
Klassiek 32 MB 64 MB
Beheerde WordPress 64 MB 192 MB

Je PHP-uploadlimiet wijzigen

Om je limiet te wijzigen, bewerk je de volgende waarden in je PHP-opstartbestand (

) of voeg je deze waarden toe).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Bovenstaande instellingen veranderen je PHP-uploadlimiet, zodat je bestanden kunt uploaden van maximaal 50 MB.

Maximale uploadlimieten

De uploadlimiet garandeert niet dat een upload wordt voltooid, maar alleen dat hij niet door de server wordt geweigerd.

Uploads onder de limiet kunnen nog steeds mislukken vanwege:

• Uploadsnelheden, die tot time-outs kunnen leiden van je PHP-script of je browser
  • De beschikbaarheid van bronnen op je account, waardoor grote bestanden niet geüpload worden