Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

PHP -uitvoeringsbeperkingen

Managed WordPress -pakketten staan geen directe uitvoering van PHP -code buiten WordPress toe. Dit betekent dat PHP -code die niet rechtstreeks aan WordPress is gekoppeld, helemaal niet werkt.

De uitvoering van PHP -code is geblokkeerd voor de volgende mappen om je site te beschermen:

  • /($DOC _ROOT)
  • /uploads
  • /bestanden
  • /wp-content
  • /wp-omvat
  • /akismet

Er zijn uitzonderingen voor scripts die kunnen helpen bij het oplossen van problemen. Deze bestanden moeten zich in de hoofdmap van je document bevinden om te kunnen werken.

  • PHP -informatiebestand: Dit script moet de naam info.php of phpinfo.php hebben en in de hoofdmap van je document worden geplaatst. Elke andere bestandsnaam werkt niet .
  • PHP mail () : Als je PHP mail () -functionaliteit moet testen, kun je een bestand met de naam mail_test.php uploaden naar de hoofdmap van je document. Elke andere bestandsnaam werkt niet .
Waarschuwing: Het gebruik van deze bestandsnamen voor andere scripts dan een PHP -info- of mailtestbestand wordt beschouwd als een schending van het Hostingovereenkomst .

Probleemoplossing

Als je script is geblokkeerd, wordt er een 403 Forbidden -fout weergegeven. Verplaats voor phpinfo.php , info.php of mail_test.php het script naar de juiste map (documentroot) of geef het de juiste naam.

Voor plug -ins waarvoor scripts buiten WordPress moeten werken, worden deze plug -ins niet ondersteund op Managed WordPress -abonnementen. Werk samen met de ontwikkelaar van je plug -in om het probleem op te lossen. Als de plug -in afhankelijk is van een script om als een API te fungeren, raden we integratie aan met het systeemeigen API -systeem van WordPress .

Voor alle andere scripts raden we aan om WordPress zelf aan te sluiten , zodat die scripts op een permalink -URL worden uitgevoerd.

Meer informatie