PHP-instellingen voor mijn hostingaccount wijzigen

Als de standaard PHP-instellingen van je hostingaccount niet voldoen aan de vereisten van je website of applicatie, volg je deze stappen om je PHP-instellingen te wijzigen.

Opmerking: al onze gedeelde hostingsplatforms maken gebruik van een .user.ini-bestand voor PHP-directives. Niet alle INI-instellingen kunnen worden gewijzigd in een .user.ini. De wijzigingen zijn beperkt tot de instellingen met de modi PHP_INI_PERDIR en PHP_INI_USER uit de lijst met php.ini-directives op php.net.
  1. Raadpleeg ons artikel over het PHP-initialisatiebestand.
  2. Open Bestandsbeheer Webhosting (cPanel) | Windows-hosting (Plesk) | Beheerde WordPress | VPS
  3. Zoek naar het .user.ini-bestand in de root directory. Dat is het bestand dat je moet wijzigen in de volgende stap.

Kun je dat bestand niet vinden in de root directory, gebruik dan een teksteditor (gebruik in cPanel bijvoorbeeld Bestandsbeheer) om het bestand te maken en sla het daarna op in de root directory. Noem het bestand .user.ini.

4. Bewerk het bestand:

Voorbeeld:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Opmerking: bekijk voor specifieke informatie over deze PHP-instellingen de PHP-documentatie voor core php.ini-directives.

5. Gebruik een phpinfo-bestand om te bevestigen dat de wijzigingen zijn voltooid.

Meer informatie

Gerelateerde producten