PHP-instellingen voor mijn hostingaccount wijzigen

Als de standaard PHP-instellingen van je hostingaccount niet voldoen aan de vereisten van je website of applicatie, volg je deze stappen om je PHP-instellingen te wijzigen.

1. Lees ons artikel over de bestandsnaam voor PHP-initialisatiebestanden en zoek uit wat deze bestandsnaam voor jouw hostingaccount is. Heb je bijvoorbeeld Windows hosting met Plesk, dan is deze bestandsnaam .user.ini.
  2. Zoek die bestandsnaam op in de rootdirectory van je account. Dat is het bestand dat je moet wijzigen in de volgende stap.

Kun je dat bestand niet vinden in de rootdirectory, gebruik dan een tekstverwerker (gebruik in cPanel bijvoorbeeld Bestandsbeheer) om het bestand te maken en sla het daarna op in de rootdirectory. Zorg dat je het bestand een naam geeft volgens de instructies in ons artikel.

3. Bewerk het bestand: Linux-hosting | Windows hosting | Webhosting | Beheerde WordPress | VPS

Voorbeeld:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Opmerking: bekijk voor specifieke info over deze PHP-instellingen de PHP-documentatie voor core php.ini-directives.

4. Voer de benodigde stappen uit om de wijzigingen door te voeren.
  5. Gebruik een phpinfo-bestand om te bevestigen dat de wijzigingen zijn voltooid.