Webbouwer Help

Personeelsleden verwijderen uit online afspraken

Soms vinden er veranderingen plaats wat personeel en roosters betreft en moet je een gekozen personeelslid verwijderen uit je afspraken. Voordat je begint, moet je je personeelslid verwijderen uit alle diensten die momenteel aan hem of haar zijn toegewezen om hem of haar te kunnen verwijderen.

Bekijk de Abonnementen en prijzen pagina om te zien of online afspraken beschikbaar zijn in je taal en land.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer in je Dashboardweergave de optie Afspraken en kies vervolgens Personeel in het menu. Als je je Dashboard wilt openen vanuit de website-editor, selecteer je Dashboard in het menu Websitebouwer in de linkerbovenhoek.
    Ga vanaf het Dashboard naar het item Afspraken bovenaan in de navigatiebalk en ga vervolgens naar Personeel.
  4. Selecteer het personeelslid dat je wilt verwijderen.
  5. Selecteer de tekst Verwijderen naast de knoppen Opslaan en Annuleren en klik vervolgens op Oké om je keuze te bevestigen. De tekst Verwijderen is grijs totdat het personeelslid is verwijderd van alle diensten.
    Schermafbeelding van de Verwijderlink.