Permalink-problemen met WordPress oplossen

Als je problemen hebt met de installatie van de Permalinks van WordPress® kun je het probleem mogelijk oplossen door een andere Permalink-instelling te activeren en vervolgens de originele Permalink-instellingen te activeren

Permalink-problemen oplossen

1. Meld je aan bij het beheervenster van WordPress.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik in het menu Instellingen op Permalinks.
  4. Lel op welke Permalink je momenteel kunt zien.
  5. Gebruik een van de Permalink-instellingen die je momenteel niet gebruikt en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan.
  6. Selecteer je originele Permalink-instelling en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan.

Als dit je probleem met het installeren van WordPress niet oplost, raadpleeg je het artikel van WordPress, Permalinks gebruiken.