Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pas mijn tekst aan

Voeg verschillende stijlen toe, zoals vet, cursief of onderstreept, aan je hoofdtekst. (Titeltekst is al onderscheiden doordat het een ander lettertype is.) Maak bovendien de hoofdtekst op als een genummerde lijst of een lijst met opsommingstekens, en voeg hyperlinks toe. De lettertypekleur wordt automatisch aangepast voor de beste leesbaarheid bij de accentkleur die je kiest.

Opmerking: Wijzig de lettertypen van de koptekst en hoofdtekst van je site in het gedeelte Thema.

Om het lettertype van je logo te wijzigen (als je geen logo -afbeelding hebt geüpload), ga je naar het tabblad Website , selecteer je je koptekst en vervolgens selecteer je het logo . Selecteer Lettertype wijzigen om alleen het lettertype van je logo bij te werken.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
 3. Selecteer Website bewerken om je site -editor te openen.
 4. Selecteer de sectie met de tekst die je wilt opmaken.
 5. Selecteer in het bewerkingspaneel de accentkleur en uitlijning voor die sectie. (Sommige secties hebben subsecties. Het accent en de uitlijning zijn alleen van toepassing op de hele sectie. Selecteer de sectietitel om deze opties weer te geven.)
 6. Markeer op je website een koptekst of subkoptekst. Gebruik het menu dat wordt weergegeven om de stijl en grootte aan te passen.
 7. Markeer de hoofdtekst op je website. Gebruik het menu dat wordt weergegeven om te selecteren hoe je het wilt opmaken: vet, cursief, een link toevoegen, een lijst met opsommingstekens, een genummerde lijst of een lettergrootte.
  • Wanneer je een link toevoegt, kan deze naar een andere pagina (en een gedeelte van je website), een andere URL (zoals een sociale mediapagina), een telefoonnummer, een e -mail of naar een product in je webwinkel gaan.
  • Lees meer over het kiezen van sitelettertypen en -groottes .
 8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer informatie