Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Pas mijn tekst aan

Voeg verschillende stijlen toe, zoals vet, cursief of onderstreept, aan je hoofdtekst. (Titeltekst is al onderscheiden doordat het een ander lettertype is.) Maak bovendien de hoofdtekst op als een genummerde lijst of een lijst met opsommingstekens, en voeg hyperlinks toe. De lettertypekleur wordt automatisch aangepast voor de beste leesbaarheid bij de accentkleur die je kiest.

Opmerking: Wijzig de lettertypen van de koptekst en hoofdtekst van je site in het gedeelte Thema.

Om het lettertype van je logo te wijzigen (als je geen logo -afbeelding hebt geüpload), ga je naar het tabblad Website , selecteer je je koptekst en vervolgens selecteer je het logo . Selecteer Lettertype wijzigen om alleen het lettertype van je logo bij te werken.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website bewerken om je site -editor te openen.
  4. Selecteer de sectie met de tekst die je wilt opmaken.
  5. Selecteer de accentkleur en uitlijning voor die sectie. (Sommige secties hebben subsecties. Het accent en de uitlijning zijn alleen van toepassing op de hele sectie. Selecteer de sectietitel om deze opties weer te geven.)
  6. Markeer de hoofdtekst en selecteer hoe je deze wilt opmaken: vet, cursief, een link toevoegen, een lijst met opsommingstekens, enz. Stijlopties verschijnen zowel in de tekst van je website als in het rechterdeelvenster.
  7. Selecteer een lettergrootte. Kies ervoor om alleen de grootte in die sectie bij te werken of pas de nieuwe grootte toe op de hele site. Lees meer over het kiezen van sitelettertypen en -groottes .
  8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.