Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pas mijn chatwidget aan

Pas je chatwidget aan om je merk te weerspiegelen, zodat je klanten meer vertrouwen krijgen wanneer ze met je chatten op je website.

 1. Ga in een webbrowser naar je GoDaddy productpagina .
 2. Scrol naar Websites + Marketing en tik op de pijl -omlaag.
 3. Tik op je site.
 4. Tik op Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
 5. Tik rechtsonder opGDSTUDIO-export-icon-iOS en tik vervolgens op Chat . Je ziet de beschikbare opties om de chatwidget aan te passen.
 6. Voor sommige wijzigingen moet je je website opnieuw publiceren. Als je boven aan het scherm een knop Gereed ziet, tik je erop en publiceer je je website. Als er geen knop Gereed is, zijn je wijzigingen onmiddellijk doorgevoerd & mdash; hoeven ze niet opnieuw te publiceren.
 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
 3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
 4. Selecteer onder WEBSITE ADD-ONS Chat . Je ziet een voorbeeld van hoe je chat eruit ziet. Het menu aan de rechterkant geeft je opties om de chatwidget aan te passen.
 5. Het bijwerken van je beschikbaarheidsuren en het in- of uitschakelen van bots gebeurt onmiddellijk. Voor alle andere wijzigingen publiceer je je website opnieuw door Gereed te selecteren bovenaan het rechtermenu en vervolgens publiceer je je website.
  De knop Gereed die aangeeft dat de site moet worden gepubliceerd om wijzigingen weer te geven

Wijzig de begroeting

Selecteer Begroetingsbericht om het chatbericht in te schakelen en te wijzigen dat je klanten 10 seconden nadat ze op je website zijn terechtgekomen, zien. Hierdoor weten ze dat er een chatbot klaarstaat om te helpen en begint het gesprek.

Wijzig de chatkleur, positie en avatar

Onder Chatkleur vind je de optie om je chatwidget linksonder of rechtsonder op je website te plaatsen. Je kunt ook de aanbevolen kleur van je chatwidget bijwerken en een avatarafbeelding uploaden die je merk vertegenwoordigt.

Wijzig het bevestigingsbericht

Wanneer een klant je een bericht stuurt via Chat, ontvangt deze een bevestigingsbericht om hem te laten weten dat je het hebt ontvangen. Je kunt de tekst van dit bericht wijzigen onder Bevestigingsbericht .

Schakel Hallo in en Bestel chatbots

Onder Chatbots kun je twee chatbots in- of uitschakelen & mdash; de Hello -bot en de Bestel -bot.

 • De Hello -bot reageert automatisch op basisbegroetingen, zoals 'Hallo' of 'Hallo'. Het vraagt om meer informatie voordat klanten worden overgedragen aan de Bestellingsbot voor vragen over een bestelling of een bericht naar je inbox wordt verzonden.
 • De Bestellingsbot is voor e-commerce websites. Als een klant een bestelling heeft geplaatst via je website, werkt de Bestellingsbot hem / haar bij met de bestelstatus of geeft hij hem basisinformatie over zijn bestelling.

Stel je beschikbaarheidsuren in

Standaard staan je beschikbaarheidsuren ingesteld op de tijden waarop je gemiddeld reageert. Je kunt echter de dagen en tijden opgeven waarop je beschikbaar bent onder Beschikbaarheidsuren .

Chat in- of uitschakelen

Schakel Chat inschakelen in of uit om de chatwidget aan je website toe te voegen of te verwijderen.

Gerelateerde info

 • Hoe kan ik mijn chatberichten bekijken en beantwoorden ?
 • Meer informatie

 • Werk Websiteberichten bij naar Chat + Conversations
 • Mijn zakelijke telefoonnummer instellen