Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Pas het navigatiemenu van mijn reseller -winkel aan

Je aangepaste navigatiemenu voor de webwinkel kan de ervaring van je klant verbeteren met branchespecifieke trefwoorden en unieke pagina's. Je kunt je navigatiemenu personaliseren en pagina's toevoegen, productcategorienamen bewerken, pagina -URL's wijzigen en de zichtbaarheid van je productaanbod aanpassen.

Opmerking: aangepaste toevoegingen aan je menu worden niet vertaald en worden aan alle markten gepresenteerd in de taal die in je menukeuzes wordt gebruikt.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen en klik op Navigatie .
    pas de webwinkelnavigatie aan
  3. Voltooi een van de volgende zaken:
  4. Categorieën weergeven of verbergen

Klik op het pictogramoogpictogram links van de productcategorie om de hele categorie te verbergen in het navigatiemenu in je webwinkel. Je kunt opnieuw op het oogpictogram klikken als je wilt dat de productcategorie zichtbaar blijft in de navigatiekop.

Bewerk product- en categoriemenu's

Je kunt product- en categoriemenu's bewerken om je klanten te helpen de producten te vinden die ze nodig hebben en om een uniforme navigatie -ervaring te bieden in je hele winkel. Om een productcategorie te bewerken, klik je op Bewerken en vul je de volgende gegevens in:

• Bewerk de naam van de productcategorie op het hoogste niveau tot een korte samenvatting (één of twee woorden) van de producten of pagina's in de onderstaande subcategorie.
    • Klik op het pictogramoogpictogram om het product of de pagina in het navigatiemenu van je webwinkel te verbergen of weer te geven.
    • Bewerk de naam van de productsubcategorieën zodat de product- of paginanaam je klanten aanspreekt.
    • Bewerk de URL die in de adresbalk wordt weergegeven wanneer je die productpagina bezoekt. Dit kan de SEO -ranking verbeteren en marketingmateriaal bieden via aangepaste productpagina's.
    • Voeg een nieuwe productsubcategorie toe door te klikken op Nieuwe koppeling toevoegen , bijvoorbeeld als je producten of services verkoopt van een ander bedrijf dan GoDaddy.

Opmerking: de categorienamen op het hoogste niveau worden weergegeven in je primaire navigatiemenu. De productsubcategorieën worden weergegeven als vervolgkeuzemenu's onder de categorie op het hoogste niveau.

5. Voeg aangepaste categorieën toe

Klik op Nieuwe categorie toevoegen om een categorie en subcategorieën op het hoogste niveau te maken. Nieuwe categorieën kunnen je webwinkel onderscheiden van je concurrenten met unieke producten of services.
    nieuwe categorie toevoegen

Koppelingen toevoegen

Klik op Nieuwe link toevoegen om een aangepaste pagina aan je webwinkel toe te voegen, zoals een Over ons -pagina. Je kunt linken naar je eigen aangepaste webwinkel die is gebouwd met onze WordPress -plug -in of API's.
    voeg een nieuwe link toe

6. Als je je wijzigingen ongedaan wilt maken, klik je op het pictogramterugkeren naar de standaardinstellingen waarmee de standaard navigatiemenu -instellingen worden geretourneerd.
  7. Klik op Publiceren om je wijzigingen te bevestigen. Het duurt een paar minuten voordat je wijzigingen worden weergegeven in het navigatiemenu van je webwinkel.