GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pas een kleurenpalet toe op mijn GoDaddy Studio -ontwerp

Wanneer je de kleuren in je GoDaddy Studio -project wijzigt, kun je tijd besparen door het hulpmiddel Palet te gebruiken om een set kleuren tegelijk toe te passen.

Alle GoDaddy Studio -klanten hebben een vooraf gedefinieerde set kleurenpaletten om uit te kiezen, terwijl PRO -klanten ook toegang hebben tot hun eigen opgeslagen paletten.

Hier is hoe het werkt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer onder aan het scherm Projecten en selecteer vervolgens het project waaraan je wilt werken.
  3. Tik rechtsonder op Palet .
  4. Tik of scrol naar een kleurenpalet dat je bevalt. Als je een kleurenpalet selecteert, wordt het palet op alle pagina's toegepast. Om de verschillende beschikbare kleurencombinaties in een palet te zien, tik je meerdere keren op het palet.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Scrol omlaag naar Je projecten en selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de achtergrondlaag van je project.
  4. Selecteer Palet in het menu aan de rechterkant.
  5. Selecteer een kleurenpalet dat je bevalt. Om de verschillende beschikbare kleurencombinaties in een palet te zien, klik je meerdere keren op het palet. Je updates worden opgeslagen terwijl je ze toepast.