Pas een DNS -sjabloon toe

Nadat je een DNS -sjabloon hebt gemaakt , moet je de sjabloon toepassen op je domeinen. Met sjablonen kun je meerdere DNS -records tegelijk toevoegen, in plaats van afzonderlijke records aan elk domein toe te voegen. Als je een sjabloon toepast, worden bestaande DNS -records in je zonebestand overschreven.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer DNS > DNS -sjablonen .
    dns -sjablonen menuoptie
  3. Selecteer naast de sjabloon die je wilt gebruiken hetdns -sjabloonpictogram toepassen Sjabloonpictogram toepassen .
  4. Voer je domeinnaam in het tekstveld in. Scheid meerdere domeinen met een komma.
  5. Selecteer Sjabloon toepassen nadat je je domein (en) hebt ingevoerd. Als je een sjabloon toepast, worden bestaande DNS -records in je zonebestand overschreven.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.