Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pas een DNS -sjabloon toe

Nadat je een DNS -sjabloon hebt gemaakt , moet je de sjabloon toepassen op je domeinen. Met sjablonen kun je meerdere DNS -records tegelijk toevoegen, in plaats van afzonderlijke records aan elk domein toe te voegen. Als je een sjabloon toepast, worden bestaande DNS -records in je zonebestand overschreven.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. SelecteerSchermafbeelding met het pictogram met drie stippen om opties voor het bewerken van domeinen te selecteren Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om DNS bewerken te zien.
  screenshot met de optie voor het bewerken van dns
 3. Selecteerdns -sjabloonpictogram toepassen Menu -opties en selecteer vervolgens DNS -sjabloon toepassen .
  Schermafbeelding met het menu Meer opties uitgevouwen en de optie DNS -sjabloon toepassen gemarkeerd met een rode rechthoek
 4. Selecteer je sjabloon in de vervolgkeuzelijst. Selecteer Sjabloon bewerken als je wijzigingen moet aanbrengen in het gekozen sjabloon.
 5. Kies je sjabloonoptie:
  • Toevoegen aan bestaande records : We voegen de records van je geïmporteerde bestand toe aan je huidige zonebestandsrecords. Eventuele duplicaten worden overgeslagen.
  • Bestaande records overschrijven : We verwijderen alle niet-systeemrecords uit je huidige zonebestand en vervangen ze door de records uit het geïmporteerde bestand. Dit kan van invloed zijn op alle websites of e -mailservices die momenteel aan je domein zijn gekoppeld.
 6. Selecteer DNS -sjabloon toepassen om je wijzigingen op te slaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stappen

Meer informatie