Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Werk de branding van mijn reseller bij

Nadat je je webwinkel hebt ingesteld, kun je je huisstijl op elk moment bijwerken. Wijzig je kleur en lettertypepalet en upload je logo.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Storefront en selecteer Branding .
    de branding van de winkel aanpassen
  3. Selecteer een kleurenpalet in het vervolgkeuzemenu.
  4. Selecteer een lettertypepalet in het vervolgkeuzemenu. Bezoekers van bepaalde markten zien een reservelettertype om de beschikbaarheid van tekens te garanderen.
  5. Upload een desktoplogo , mobiel logo en/of een heldenafbeelding naar je startpagina. Je hoofdafbeelding vergroot de venstergroottes, zodat deze niet wordt weergegeven op mobiele sites en tabletsites vanwege hun beperkte grootte.
  6. Afbeeldingsvereisten
    BestandsformaatSVG, PNG, JPEG of GIF

Opmerking: Desktoplogo's met het SVG -bestandstype kunnen niet in e -mails worden weergegeven.

Grootte -opties
    • Logo voor desktop en mobiel - Kies uit kleine, middelgrote en grote formaten
    • Heldenafbeelding - maximale grootte is 1000 KB
    Aspectverhouding
    • Desktop - 3: 1
    • Mobiel - 1: 1

7. Je keuzes worden onderaan de pagina weergegeven. Selecteer Opslaan om het ontwerp van je webwinkel bij te werken.