Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Pas de webwinkel van mijn reseller aan

Nu je je webwinkel hebt ingesteld, kun je je branding aanpassen om een unieke ervaring voor klanten te creëren. Blijf vertrouwen opbouwen in je community met een naadloze ervaring door aangepaste kleuren, lettertypen en logo's toe te wijzen aan je webwinkel.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Storefront en selecteer Branding .
    de branding van de winkel aanpassen
  3. Selecteer een kleurenpalet in het vervolgkeuzemenu.
  4. Selecteer een lettertypepalet in het vervolgkeuzemenu. Bezoekers van bepaalde markten zien een reservelettertype om de beschikbaarheid van tekens te garanderen.
  5. Upload een desktoplogo , mobiel logo en/of een heldenafbeelding naar je startpagina. Je hoofdafbeelding vergroot de venstergroottes, zodat deze niet wordt weergegeven op mobiele sites en tabletsites vanwege hun beperkte grootte.
  6. Afbeeldingsvereisten
    Bestandsformaat SVG, PNG, JPEG of GIF

Opmerking: Desktoplogo's met het SVG -bestandstype kunnen niet in e -mails worden weergegeven.

Grootte -opties
    • Logo voor desktop en mobiel - Kies uit kleine, middelgrote en grote formaten
    • Heldenafbeelding - maximale grootte is 1000 KB
    Aspectverhouding
    • Desktop - 3: 1
    • Mobiel - 1: 1

7. Je keuzes worden onderaan de pagina weergegeven. Selecteer Opslaan om het ontwerp van je webwinkel bij te werken.