Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pas de branding van je reseller -winkel aan


Stap 3 van de serie Basic en Pro Reseller aan de slag

Alle reselleraccounts worden geleverd met vooraf gebouwde, volledig functionele webwinkels. Maar met een beetje maatwerk kan die van jou opvallen. Kies je favoriete kleurenpalet en lettertype en gebruik je eigen logo om je branding te versterken.

Van gedachten veranderen ... of wil je gewoon dingen veranderen? Je kunt altijd terugkomen en je look opnieuw ontwerpen wanneer je maar wilt.


 1. Selecteer Bewerken & Publiceer . Dit opent een nieuw tabblad Branding waar je kunt beginnen met het ontwerpen van je look.

  Opmerking: om je webwinkel aan te passen buiten de installatiewizard voor resellers, ga je naar Reseller Control Center vervolgens Storefront en vervolgens Branding .

  Branding -knop voor webwinkels
 2. Pas je kleur en lettertype aan om het uiterlijk van je webwinkel te personaliseren. Scrol naar de onderkant van de pagina voor een voorbeeld van hoe je paletten er samen uitzien.
  • Kleurenpalet : Kies je kleurenschema uit de voorbeelden in het vervolgkeuzemenu. Elk palet bevat 4 complementaire kleuren. Selecteer kleuren die dicht bij je bedrijfsmerk staan, of alleen een kleurenschema dat je aanspreekt.
  • Lettertype-palet : Kies een lettertype in het vervolgkeuzemenu. We bieden een gemakkelijk te lezen, maar toch diverse selectie lettertypen om je reseller-webwinkel een uniek uiterlijk te geven. (Bezoekers van bepaalde markten zien een reservelettertype om de beschikbaarheid van tekens te garanderen.)
 3. Upload een desktoplogo , mobiel logo en/of een heldafbeelding naar je webwinkel. Deze zijn niet verplicht, maar ze zijn een goed idee. Je logo is de handtekening van je bedrijf - en je status als reseller voor GoDaddy is een belangrijke stap voor je bedrijf.
  • Compatibele bestandsformaten: SVG, PNG, JPEG of GIF
  • Groottelimieten: 250 KB (mobiel), 500 KB (desktop), 2 MB (Hero)
  • Bekijk de webwinkel en vervolgens de pagina Branding voor aanvullende afbeeldingsvereisten en informatie.

  Opmerking: heb je nog geen logo? Geen probleem. Je kunt dit voorlopig leeg laten. In het logo -gedeelte wordt alleen je bedrijfsnaam weergegeven. Als je hulp nodig hebt, kunnen we samen met je een logo maken dat past bij je voorkeuren, bedrijf en stijl.

 4. Als je tevreden bent met je ontwerp, selecteer je Opslaan . Sluit het Branding -venster om terug te keren naar de installatiewizard.