Parkeer een domein dat je geregistreerd hebt met GoDaddy

Parkeer je domeinnaam als je geen website hebt waarnaar je het wilt laten verwijzen, of als je gewoon een tijdelijke plek nodig hebt om het aan te koppelen. Wij tonen een geparkeerde pagina op je domein, zodat bezoekers weten dat je domein al bezet is.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Op de pagina DNS-beheer, naast de A-record met @ in het Host-veld, klik je op het dns potloodpictogram bewerken potloodpictogram. Wij raden aan om je huidige IP te kopiëren voordat je gaat updaten. Op die manier kun je het parkeren van je account later weer ongedaan maken.
  5. Werk het veld Verwijst naar bij naar het IP-adres 34.102.136.180.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.