Parkeer een domein dat je geregistreerd hebt met GoDaddy

Parkeer je domeinnaam als je geen website hebt waarnaar je het wilt laten verwijzen of als je gewoon een tijdelijke plek nodig hebt om het aan te koppelen. Wij tonen een geparkeerde pagina op je domein, zodat bezoekers weten dat je domein al bezet is. Als je klaar bent om verbinding te maken met een website, kun je de A-record bewerken.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    domein selecteren
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Bewerken naast de A-record met de @ in het veld Naam. Wij raden aan om je huidige IP te noteren voordat je veranderingen aanbrengt. Op die manier kun je het parkeren van je account later weer ongedaan maken.
  5. Werk het veld Waarde bij naar het IP-adres 34.102.136.180.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

De meeste DNS-updates treden binnen een uur in werking, maar het kan tot 48 uur duren voordat ze wereldwijd bijgewerkt zijn.