Help

GoDaddy Help

Pagina's ordenen met navigatiemenu's

De meeste websites hebben meerdere pagina's, zoals een pagina Over ons en Contact. Het is belangrijk om de pagina's zo te ordenen dat de informatie logisch wordt gepresenteerd op de website. Het toevoegen van een navigatiemenu aan je site dat boven aan elke pagina van de site wordt weergegeven, is een uitstekende manier om bezoekers makkelijker hun weg te laten vinden op de site. -Als sommige menu's na verloop van tijd wel erg veel paginakoppelingen bevatten, kun je submenu's toevoegen.

 1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
 2. Klik op Site bewerken.
 3. Klik in het menu- of navigatievenster van je website (niet op een koppeling) en klik op Instellingen.
  Klik in het navigatievenster (niet op een koppeling) en klik op Instellingen.
 4. Als je website nog geen navigatiemenu heeft, kun je zo'n menu toevoegen door het pictogram Navigatie aan de linkerkant van de werkbalk naar een pagina te slepen.
  Pictogram Navigatie

 5. Klik onder aan het venster Navigatie-instellingen op Menu bewerken.
 6. Gebruik Menu bewerken om pagina's te slepen en neer te zetten in de volgorde waarin je ze wilt opnemen in het navigatiemenu.
  Klik en sleep menuopties om de volgorde te bepalen
 7. Als je extra navigatie-/menukoppelingen wilt toevoegen, klik je op Koppeling toevoegen, typ je een paginatitel in het nieuwe, lege veld en gebruik je het menu of het veld Bestemming om de menuoptie te koppelen aan een nieuwe pagina.
  Gebruik het menu of het veld Bestemming om de menuoptie te koppelen aan een pagina
 8. Als je een menu wilt verbergen (bijvoorbeeld een verkooppagina), klik je op het pictogram met een oogje voor die menuoptie.
 9. Als je een submenu wilt maken, klik je op het pictogram voor inspringen van die menuoptie. Je kunt ook op het gestippelde raster van een menuoptie klikken en de optie onder en rechts van een andere menuoptie slepen.
  Om een submenu te maken, klik je op een menuoptie en sleep je deze onder en rechts van een andere menuoptie.
 10. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan en het venster Menu bewerken te sluiten.
 11. Kijk of het nieuwe menu aan je wensen voldoet.
  Bekijk het gewijzigde menu goed voordat je op Publiceren klikt.
 12. Als je nog wijzigingen wilt aanbrengen, begin je opnieuw bij stap 3. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Publiceren om je site online bij te werken.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.