Pagina‘s op de navigatiebalk opnieuw indelen

Terwijl je verder bouwt aan je website, moet je mogelijk de volgorde van de pagina's in de navigatiebalk van je website wijzigen. Als je later van gedachten verandert, kun je de volgorde snel opnieuw wijzigen.
pagina‘s op navigatiebalk

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het menu Pagina links bovenaan en klik op de tandwielknop.
    Klik op de knop Pagina‘s beheren
  4. Klik in het deelvenster Pagina's beheren op de puntjes links van de pagina die je wilt verplaatsen en sleep de pagina naar de nieuwe positie.
    Klik aan de linkerkant van de pagina
  5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus wanneer je klaar bent klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Ook kun je een nieuw domein kopen of een van je andere domeinen gebruiken.
  6. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Volgende stap

Meer info