Webbouwer Help

Pagina‘s op de navigatiebalk opnieuw indelen

Terwijl je verder bouwt aan je website, moet je mogelijk de volgorde van de pagina's in de navigatiebalk van je website wijzigen. Als je later van gedachten verandert, kun je de volgorde snel opnieuw wijzigen.
volgorde navigatiebalk voor

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op Pagina's in het deelvenster Mijn site.
    Klik op de knop Pagina‘s beheren
  4. Zoek in het venster Pagina's en navigatie naar de pagina die je wilt verplaatsen, klik op de drie balkjes links en sleep hem naar de nieuwe positie.
    Klik op item en sleep naar nieuwe positie
  5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent dus op Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
    Navigatiebalk na opnieuw indelen
  6. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Volgende stap

Meer info