E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Overzicht campagnemodules

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Modules zijn de bouwstenen van je e -mailcampagnes. Ze bevatten tijdelijke aanduidingen waaraan je de tekst, afbeeldingen, knoppen, stijlen en lay -outs kunt toevoegen waaruit je campagnes bestaan.

U kunt voeg zoveel modules als u wilt, wijzigt u het type (verschillende lay-outs van de tekst en afbeeldingen), en hen herschikken om uw ontwerp behoeften.

Moduleknoppen bevinden zich onder aan een campagne die is geopend in de bewerkingsmodus .
Moduleknoppen bevinden zich onderaan een campagne

Moduleknoptypes en beschrijvingen
IcoonModuletypeBeschrijving
Afbeelding en tekstmoduleAfbeelding en tekstGemengde module met een tijdelijke aanduiding voor afbeeldingen aan de linkerkant en een tijdelijke aanduiding voor tekst aan de rechterkant.
Tekst- en afbeeldingsmoduleTekst en afbeeldingEen gemengde module met een tijdelijke aanduiding voor tekst aan de linkerkant en een tijdelijke aanduiding voor een afbeelding aan de rechterkant.
Klik en sleep het handvatTekstEen tijdelijke aanduiding voor tekst in volledige breedte. Je kunt tekst in het tekstblok opmaken en de tekststijl wijzigen in de stijleditor.
AfbeeldingsmoduleAfbeeldingEen tijdelijke aanduiding voor een afbeelding op volledige breedte. Je kunt meer afbeeldingen achter elkaar toevoegen en het formaat ervan kan worden gewijzigd.
SectietitelmoduleSectietitelEen speciaal tekstblok dat alleen tekst in H1-stijl van de bovenste regel bevat. Je kunt de stijl van de sectietitel wijzigen, onafhankelijk van de andere teksttypen in de stijleditor.
KnopmoduleKnopEen call-to-action-knop waarmee je de weergavetekst kunt definiëren en kunt linken naar elke URL. Je kunt de stijl van de knop wijzigen in de stijleditor. Meer informatie over de knopmodule.
ScheidingsmoduleScheidingEen horizontale lijn om verschillende delen van je campagne visueel te scheiden.

Het volgende is een voorbeeld van hoe de Tekst en afbeelding wordt weergegeven in een campagne waarin de stijl Fuzzy Fire is toegepast.
Module met tijdelijke aanduidingen