Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Over .PHOTO -domeinen

Uniregistry is de sponsor en Hexonet is de back -endprovider voor de .PHOTO -extensie.

Belangrijke mededeling: Met ingang van 23 augustus 2017 GoDaddy niet langer nieuwe registraties of inkomende overdrachten voor de .PHOTO -domeinextensie. Als je vóór 23 augustus 2017 al een .PHOTO -domein had bij GoDaddy , kun je zonder problemen doorgaan met het verlengen van je bestaande .PHOTO -domeinnaam.

Functies

Terugbetalingen

Zie ons restitutiebeleid voor details over restituties. Voor de meeste domeinen gelden de standaardterugbetalingsvoorwaarden , maar voor bepaalde domeinen gelden uitzonderingen of is restitutie helemaal niet mogelijk. Bekijk de informatie onder Producten met speciale restitutievoorwaarden > Domeinnaamregistraties/-verlengingen en producten die niet in aanmerking komen voor restitutie .

Nameserver vereisten

  • Moet gebruiken : 1-13 naamservers
  • Kan gebruiken : DNSSEC , IPv4, IPV6

Meer informatie

  • Aangezien GoDaddy geen nieuwe registraties meer accepteert voor het .PHOTO -domein, kunt u andere alternatieve domeinextensies registreren. Zoek om andere alternatieve domeinextensie -opties te zien.
  • Bekijk onze meest voorkomende domeinartikelen om aan de slag te gaan met je domein.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.