Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Over .NGO -domeinen

Public Interest Registry (PIR) is de sponsor en Identity Digital is de back -endprovider voor de .NGO -extensie.

Wie kunnen .NGO -domeinen registreren?

Iedereen kan .NGO-domeinnamen registreren op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, met uitzondering van registranten in China.

PIR heeft vastgesteld dat organisaties die zijn opgericht onder de wetten van de Volksrepubliek China (of enig grondgebied daarvan) niet voldoen aan de criteria 'Beperkte invloed van de overheid' en 'Onafhankelijke actoren'. Dienovereenkomstig mogen potentiële registranten uit China en zijn territoria geen .NGO en .ONG registreren, omdat ze niet voldoen aan de PIR -vereisten om in aanmerking te komen. In het geval PIR ontdekt dat een .NGO- of .ONG -domeinnaam is geregistreerd door een organisatie die is georganiseerd volgens de wetten van de Volksrepubliek China (of enig grondgebied daarvan), verwijdert PIR de registratie omdat deze niet voldoet aan onze Geschiktheidsvereisten.

Registratiebeperkingen

Wanneer je een .NGO -domein registreert, moet je aan specifieke vereisten voldoen.

  • Moet gebruiken : 2-63 tekens
  • Kan gebruikmaken van: Letters (de tekens a-z), nummers (0-9) en koppeltekens (behalve als het derde of vierde teken van de domeinnaam)
  • Kan geen gebruikmaken van: Speciale tekens (zoals & en #)
  • IDN's: Ondersteund

Functies

Restituties

Voor informatie over terugbetalingen zie ons restitutiebeleid. Voor de meeste domeinen gelden de standaardvoorwaarden voor restitutie. Maar voor sommige domeinen zijn er uitzonderingen van toepassing of is restitutie helemaal niet mogelijk. Bekijk de informatie onder Producten met speciale restitutievoorwaarden > Domainnaamregistraties/verlengingen en Producten die niet in aanmerking komen voor restitutie.

Naamserververeisten

  • Moet gebruikmaken van: 1-13 naamservers
  • Kan gebruikmaken van: DNSSEC, IPv4, IPV6

Meer informatie