Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Over .LAW -domeinnamen

Minds and Machines is de sponsor en Nominet is de back -endprovider voor de .LAW -extensie.

Wie kunnen .LAW -domeinen registreren?

De .LAW -domeinnaam is beperkt tot gekwalificeerde advocaten en geautoriseerde juridische instellingen die voldoen aan het geschiktheidsbeleid van het domein. In aanmerking komende registranten zijn onder meer:

 • Gekwalificeerde advocaten: Dit varieert afhankelijk van de regio, maar over het algemeen slagen gekwalificeerde advocaten voor een balie -examen of behalen ze een licentie, en behouden ze hun praktijk.
 • Advocatenkantoren: deze zijn samengesteld uit gekwalificeerde advocaten. De .LAW -domeinnaam is niet beschikbaar voor ondersteunende diensten zoals paralegals of transcribenten.
 • Rechtbanken: Dit zijn overheidsinstanties die bij wet zijn opgericht om geschillen tussen partijen te beslechten of om recht te spreken in strafzaken.
 • Wettelijke regelgevende instanties: deze organisaties, zoals balies in veel landen, zijn bij wet opgericht om personen en organisaties die juridische diensten verlenen te reguleren.
 • Law Schools: Deze instellingen zijn goedgekeurd door wettelijke toezichthouders om personen op te leiden die gekwalificeerde advocaten willen worden.

Verificatie van geschiktheid is een voortdurende inspanning die wordt onderhouden door het register voor .LAW.

Registratiebeperkingen

Wanneer je een .LAW -domein registreert, moet je aan specifieke vereisten voldoen.

 • Moet gebruiken : 1-63 tekens
 • Kan worden gebruikt : letters (az-tekens), cijfers (0-9) en koppeltekens (behalve in het derde of vierde teken van de domeinnaam)
 • Kan geen gebruik maken van : Speciale tekens (bijv. & En #)
 • IDN's : ondersteund

Functies

Terugbetalingen

Zie ons restitutiebeleid voor details over restituties. Voor de meeste domeinen gelden de standaardterugbetalingsvoorwaarden , maar voor bepaalde domeinen gelden uitzonderingen of is restitutie helemaal niet mogelijk. Bekijk de informatie onder Producten met speciale restitutievoorwaarden > Domeinnaamregistraties/-verlengingen en producten die niet in aanmerking komen voor restitutie .

Nameserver vereisten

 • Moet gebruiken : 1-13 naamservers
 • Kan gebruiken : DNSSEC , IPv4, IPV6

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.