Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Over e -mailmeldingen voor WooCommerce -boekingen

Bookings heeft vijf e -mailmeldingen die automatisch voor je worden verzonden op basis van de bestelstatus van de klant.

Je kunt alle e -mails die naar klanten zijn verzonden bekijken en bewerken door naar WooCommerce > Instellingen > E -mails te gaan.

Vereist: WooCommerce Bookings is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

E -mails verzonden door WooCommerce Bookings:

  • Nieuwe boeking : Er wordt een e -mail gestuurd naar de beheerder of winkelmanager wanneer er een nieuwe boeking wordt gemaakt.
  • Boeking in afwachting van bevestiging : Er wordt een e -mail verzonden naar de klant na het afrekenen voor boekingen die moeten worden bevestigd.
  • Boeking bevestigd : Er wordt een e -mail verzonden naar de klant wanneer de status van een boeking wordt gewijzigd in Bevestigd door de beheerder of winkelmanager.
  • Boekingsherinnering : Een herinneringsmail wordt een dag voor de aanstaande boeking naar de klant gestuurd.
  • Boekingsmelding : E -mails met meldingen kunnen handmatig worden verzonden vanuit Boekingen > Melding verzenden . Je kunt deze e -mail sturen naar alle klanten die toekomstige boekingen voor een bepaald product hebben.
  • Boeking geannuleerd : Er wordt een e -mail gestuurd naar de klant wanneer de status van een boeking verandert in geannuleerd.
  • Boeking geannuleerd door beheerder : Er wordt een e -mail verzonden naar de beheerder of winkelmanager wanneer de status van een boeking wordt gewijzigd in geannuleerd.

Meer informatie