Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Over Donuts -domeinnamen

Donuts is een domeinnaamregister dat is gemaakt door veteranen uit de branche met als doel het internet een verrukkelijke verscheidenheid aan nieuwe domeinextensies te bieden.

Deze domeinnamen kunnen maximaal 63 tekens lang zijn, met een minimum van 1 teken, en kunnen letters (az), cijfers (0-9) en koppeltekens bevatten (behalve in de eerste of laatste tekens van de domeinnaam). Je kunt geen domeinnamen registreren met speciale tekens zoals & en #.

FunctiesBeschikbaarheid
Registratieduur1-10 jaar
Verlenging lengte1-10 jaar
Overdrachten naar
‌‌Overdrachten‌‌
PrivacybeschermingZie hieronder
EigendomsbeschermingZie hieronder
Naleveringen-
Bulkregistratie-
Accountwijziging
‌‌Contactinformatie bijwerken‌‌‌‌
IDN'sOndersteund 1

Wie kan deze domeinen registreren?

Iedereen kan deze domeinnamen registreren op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Verlengingen

We proberen je domein automatisch te verlengen op de vervaldatum. We parkeren domeinen na de eerste mislukte factureringspoging. Als het domein niet binnen 40 dagen na de vervaldatum wordt verlengd, annuleren we het en verwijderen het uit je account.

Privé- en eigendomsbescherming

Veel Donuts -gTLD's ondersteunen privébescherming en/of eigendomsbescherming, maar sommige niet. Je moet het afzonderlijke Help -artikel voor je specifieke domein raadplegen om er zeker van te zijn dat je deze functies kunt toevoegen.

Restitutie-informatie

Voor details over restituties ga je naar de pagina Restitutiebeleid van GoDaddy.

Voor de meeste domeinen gelden de standaardvoorwaarden, maar voor sommige domeinen zijn er uitzonderingen van toepassing of is restitutie helemaal niet mogelijk. Kijk bij de BEIDE volgende categorieën:

  • ‌‌Producten met speciale restitutievoorwaarden (te vinden onder Registraties/verlengingen domeinnamen)
  • Producten die niet in aanmerking komen voor restitutie

Nameserver vereisten

Er zijn twee naamservers vereist om domeinen om te zetten en er zijn maximaal 13 naamservers toegestaan. DNSSEC, IPv4 en IPv6 worden ondersteund.

1 Speciale IDN -notatie

Voor de Chinese (zh) of Japanse (ja) taal), als je “ Object bestaat & rdquo; reactie ondanks dat het domein wordt weergegeven als beschikbaar omdat een van de stringvarianten al geregistreerd is. Sommige Chinese en Japanse tekens gebruiken verschillende visuele weergaven (varianten) van hetzelfde teken. Eén variant van een Chinees of Japans teken is geregistreerd, daarna worden andere varianten in die taal geblokkeerd.


Meer informatie