Outlook (Windows): voeg handmatig een autodiscover SRV -record toe

Als je Microsoft © Outlook op een Windows -pc wilt gebruiken met je Workspace -e -mail, kun je een SRV -record (service) toevoegen aan je domeinzonebestanden. Hierdoor kun je Outlook instellen met alleen je e -mailadres en wachtwoord.

Opmerking: Als je domein is geregistreerd in hetzelfde account als je e -mailaccount, schakel je Outlook Easy Setup in om dit automatisch te laten doen .

1. Meld je aan bij het account waar je domein is geregistreerd en zoek op waar je een SRV -record kunt toevoegen.
  2. Voer de volgende gegevens in:
    SRV -recordveld Voer dit in ...
    Naam: @
    Doelwit autodiscover.secureserver.net
    Protocol _tcp
    Service _autodiscover
    Prioriteit 0
    Gewicht 0
    Poort 443
    TTL 1 uur
  3. Sla je nieuwe SRV -record op.

En als je nu Outlook instelt, hoef je alleen je e -mailadres en wachtwoord in te voeren.