Mijn e -mailhandtekening toevoegen aan Outlook (Mac)

Stel Outlook zo in dat je handtekening automatisch wordt toegevoegd aan elk bericht of alleen aan specifieke berichten die je verzendt. E -mailhandtekeningen kunnen je naam, functietitel, telefoonnummer, website en andere contactgegevens bevatten die je wilt opnemen.

Hulp nodig bij het maken van een professionele handtekening? Maak je handtekening in de e & Office -dashboard en voeg het vervolgens toe aan Outlook.

1. Open Outlook voor Mac. (Heb je de app niet? Zo download je deze .)
  2. Selecteer in het Outlook -menu Nieuwe e -mail .
    Selecteer Nieuwe e -mail
  3. Selecteer Handtekening en vervolgens Handtekeningen bewerken .
  4. Selecteer hetPlustekenpictogram plusknop om een nieuwe handtekening toe te voegen.
    Selecteer het plustekenpictogram
  5. Voer een handtekening in of plak een handtekening die je al hebt gemaakt. Voer vervolgens een handtekeningnaam in om deze te identificeren.
    Voer je handtekening in
  6. Selecteer Opslaan .
    Sla je handtekening op
  7. Gebruik onder Standaardhandtekening kiezen de lijsten om de handtekening te selecteren die automatisch wordt weergegeven bij Nieuwe berichten en/of Antwoorden/doorverwijzingen . Selecteer Geen om te voorkomen dat handtekeningen automatisch worden weergegeven.
    Selecteer e -mailvoorkeuren voor handtekeningen
  8. Sluit het venster. Je handtekening wordt nu op je berichten weergegeven.

Als je je handtekening alleen aan bepaalde e -mails wilt toevoegen, kun je deze selecteren in de opties voor het opstellen van berichten.
Handtekening toevoegen via Berichtopties

Verwante stappen

Hier zijn enkele andere manieren waarop je je handtekening kunt aanpassen:

• Afbeelding : Gebruik deafbeelding knoppictogram Afbeeldingsknop om een afbeelding toe te voegen, zoals je logo.
  • Link : Gebruik dehyperlink knoppictogram hyperlinkknop om je website, een e -mailadres of bestandskoppeling toe te voegen. Je kunt ook je sociale medialinks toevoegen door een social media -pictogram toe te voegen, de afbeelding te selecteren en de hyperlinkknop te gebruiken om de site bij te voegen.

Meer informatie

Opmerking: Met deze stappen wordt alleen een handtekening gemaakt die beschikbaar is wanneer u Outlook op uw Mac gebruikt. Als je andere e -mailclients gebruikt, moet je ook handtekeningen voor hen maken.