Outlook voor Mac accepteert mijn wachtwoord niet

Je probeert je aan te melden bij Outlook voor Mac en hoewel je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, wordt dit door Outlook voor Mac niet geaccepteerd en wordt je nog steeds om je wachtwoord gevraagd. Hier zijn twee mogelijke oplossingen:

Situatie 1: Je macOS -wachtwoord is opnieuw ingesteld

Als het wachtwoord van je macOS -gebruikersaccount onlangs opnieuw is ingesteld, komt het mogelijk niet overeen met het wachtwoord van je aanmeldingssleutelhanger. Raadpleeg dit artikel van Apple om een nieuwe inlogsleutelhanger te maken of om deze bij te werken met je nieuwe wachtwoord om dit op te lossen.

Situatie 2: Je mac is onlangs bijgewerkt

Als je de meest recente macOS -update hebt geïnstalleerd (uitgebracht in december 2016), accepteert Outlook voor Mac mogelijk je wachtwoord niet meer, wat voorheen prima werkte. Om dit op te lossen, herstelt u de Outlook -clientconfiguratiebestanden die beschadigd waren.

1. Sluit Outlook voor Mac af.
  2. Zoek en open Sleutelhangertoegang in je map Toepassingen . Het staat mogelijk in de map Hulpprogramma 's.
  3. Selecteer in de linkerzijbalk onder Sleutelhangers aanmelden .
  4. Selecteer onder Categorie Alle artikelen .
  5. Zoek in de rechterbovenhoek naar Exchange .
  6. Selecteer alle resultaten, klik met de rechtermuisknop (of klik met twee vingers) en selecteer (alle) items verwijderen .
  7. Herhaal stap 5 en 6, zoek naar Office , en zorg ervoor dat alle resultaten worden verwijderd.
  8. Herhaal de stappen 5 en 6 opnieuw, zoek naar ADAL en zorg ervoor dat alle resultaten worden verwijderd.
  9. Open Outlook voor Mac.
  10. Voer je wachtwoord in de prompt in en voltooi 2-factorenauthenticatie als daarom wordt gevraagd.