Outlook voor Mac 2011: E-mail instellen

Deze video en de instructies hierna zijn specifiek voor de e-mailclient, MS Outlook 2011 voor Mac computers, en leggen uit hoe je een GoDaddy Office 365-e-mailaccount kunt instellen in de MS Outlook 2011-toepassing.

Nadat je je e-mailaccount hebt ingesteld, kun je dit toevoegen aan Outlook for Mac 2011.

Als je een Zakelijk- of Zakelijk Premium-account hebt, kun je de recentste versie van Outlook downloaden.

1. Start Outlook.
  2. Klik op Extra en dan op Accounts...
  3. Klik in de Wizard Opstarten op Volgende. Als de wizard Opstarten niet automatisch wordt weergegeven, klik dan op + en selecteer Exchange.
  4. Voer je e-mailadres en je wachtwoord in.
  5. Klik op Configure automatically (Automatisch configureren) en klik vervolgens op Add account (Account toevoegen).
  6. Klik op Toestaan.