Niet-werkende Microsoft 365-e-mail oplossen

Als je problemen ondervindt met je e-mailadres voor EMAIL_0365, gebruik dan onze aanbevolen oplossingen om ze op te lossen.

AlsDoe dit
Je hebt problemen met aanmelden.Probeer een van deze oplossingen.
Je ontvangt geen e-mails.Probeer deze oplossingen om ervoor te zorgen dat je binnenkomende e-mails ontvangt.
Je kunt geen e-mails verzenden en je krijgt een foutbericht.Zoek naar je foutbericht en ontdek hoe je je probleem kunt oplossen.
Je kunt Outlook niet openen.Gebruik je foutbericht om de juiste oplossing te vinden.
Je kunt Microsoft 365 niet instellen op je iOS-apparaat.Controleer of je een verificatiefout krijgt.
Je kunt autodiscover of de configuratiewizards niet gebruiken.

Zorg er eerst oor dat de CNAME-record van autodiscover ingesteld is in je DNS-instellingen. Zo niet, voeg een nieuw CNAME-record toe met autodiscover als de Naam en autodiscover.outlook.com als de Waarde.

Als je nog steeds problemen ondervindt nadat je de CNAME-record van autodiscover hebt toegevoegd, probeer dan Outlook handmatig in te stellen. Dit werkt niet als je een Mac gebruikt.

Je kunt e-mails niet vinden nadat je bent overgestapt van Workspace Email op Microsoft 365.Volg onze stappen om het probleem op te lossen.
Je kunt je Office-toepassingen niet activeren.Probeer deze oplossingen van Microsoft.

Verwante stap

• Als deze oplossingen je probleem niet hebben opgelost, neem dan contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp.