Outlook: probleemoplossing

Hier zijn enkele problemen die je kunt tegenkomen wanneer je Outlook gebruikt met Microsoft 365 en manieren om deze op te lossen.

Als Doe dit
Je kunt Outlook niet openen. Stel een diagnose van je foutmelding om deze op te lossen .
Je hebt problemen met aanmelden. Probeer een van deze opties .
Je kunt Outlook 2010 niet instellen. Je moet Outlook patchen voordat je Microsoft 365 gebruikt .
Je kunt Microsoft 365 niet instellen op je iOS -apparaat. Controleer deze verificatiefouten .
Je kunt geen autodiscover of setup -wizards gebruiken. Probeer Outlook handmatig in te stellen . Dit werkt niet met Office 2016 of als je een Mac gebruikt.
Je mist e -mail na het verplaatsen van Workspace Email naar Microsoft 365. Volg deze stappen voor probleemoplossing .
Je kunt geen e -mail verzenden op Windows 10. Bekijk deze oplossing van Microsoft .
Je kunt geen e -mail verzenden of bezorgen en een retourzending ontvangen. Vind je fout en de oplossing .