Outlook: Probleemoplossing

Hier volgen enkele problemen waarmee je mogelijk wordt geconfronteerd als je Outlook gebruikt met Microsoft 365. Ook voegen we de oplossingen toe.

Als Doe dit
Je kunt Outlook niet openen. Kijk wat de foutmelding is voor een oplossing.
Je hebt problemen met aanmelden. Probeer een van deze opties.
Je kunt Outlook 2010 niet instellen. Je moet een patch uitvoeren voor Outlook voordat je Microsoft 365 gebruikt.
Je kunt Microsoft 365 niet instellen op je iOS-apparaat. Controleer deze verificatiefouten.
Je kunt autodiscover of de configuratiewizards niet gebruiken. Probeer Outlook handmatig in te stellen. Dit gaat niet bij Office 2016 of als je een Mac gebruikt.
Je kunt e-mails niet vinden nadat je bent overgestapt van Workspace Email op Microsoft 365. Volg deze stappen om het probleem op te lossen.
Je kunt geen e-mails verzenden op Windows 10. Hier is een oplossing van Microsoft.
Je kunt geen e-mails verzenden of afleveren en krijgt een retourneringsbericht. Zoek de fout en vind de oplossing.