Outlook: probleemoplossing

Er zijn enkele veelvoorkomende problemen waarmee u te maken kunt krijgen wanneer u Outlook gebruikt met Microsoft 365. Identificeer hieronder uw probleemgebied:

Probleem Probeer dit eens...
Kan Outlook niet openen Stel een diagnose van uw foutmelding om deze op te lossen
Kan Outlook 2010 niet instellen U moet Outlook patchen voordat u Microsoft 365 gebruikt
Kan geen e-mail verzenden op Windows 10 Probeer deze oplossing van Microsoft
Kan geen autodiscover of setup-wizards gebruiken Proberen handmatig Outlook instellen . Dit werkt niet met Office 2016, of als u een Mac gebruikt.