Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Outlook: fouten bij het openen

Als je problemen ondervindt bij het openen van Outlook terwijl je Microsoft 365 van GoDaddy gebruikt, zoek dan je specifieke fout op om deze op te lossen.

Als Doe dit
Je ziet de fout: De actie kan niet worden voltooid. De verbinding met Microsoft Exchange is niet beschikbaar. Outlook moet online zijn of verbonden zijn om deze actie te voltooien. Probeer deze stappen voor probleemoplossing in Outlook .
Je ziet de fout: Er kan geen versleutelde verbinding met de server tot stand worden gebracht ... Wis je Windows Credential Manager .
Je ziet de fout: Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook -venster niet openen. De set mappen kan niet worden geopend. De bewerking is mislukt. Bekijk deze oplossing van Microsoft .

Als je een van de bovenstaande foutmeldingen niet ziet, test je Outlook op verbindingsproblemen .

Meer informatie

  • Instructies voor het starten van Outlook in de veilige modus
  • Meer probleemoplossing voor Outlook

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.