Outlook -fout: De actie kan niet worden voltooid

Wanneer je Outlook opent in Windows, krijg je mogelijk de foutmelding:

De actie kan niet worden voltooid. De verbinding met Microsoft Exchange is niet beschikbaar. Outlook moet online zijn of verbonden zijn om deze actie te voltooien.

Je krijgt deze fout mogelijk te zien als het e -mailadres dat je probeert in te stellen in Outlook al is ingesteld op dezelfde Outlook -client (bijvoorbeeld als je hetzelfde e -mailadres hebt in Workspace Email in Outlook en vervolgens bent overgeschakeld naar Microsoft 365 en geprobeerd hebt om dit te doen) stel het opnieuw in met dezelfde Outlook -client).

Om dit probleem op te lossen, volgt u elke stap op volgorde en controleert u of Outlook normaal werkt. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Opmerking: als je Outlook 2010 gebruikt, moet je de Microsoft 365 -patch installeren . Doe dat voordat je deze stappen voor probleemoplossing uitvoert.

Stap Doe dit
Start de computer opnieuw op Sluit alle programma's en start je computer opnieuw op. Probeer vervolgens Outlook te openen.
Controleer de Windows Credential Manager Soms wordt Outlook niet geopend omdat de referenties een indeling hebben die niet compatibel is met Microsoft 365. Verwijder incompatibele Windows -referenties .
Stel het wachtwoord opnieuw in Meld je aan bij Microsoft 365 om te bevestigen dat je het juiste e -mailadres en wachtwoord gebruikt. Als je je niet kunt aanmelden, moet je je wachtwoord opnieuw instellen .
Maak een nieuw Outlook -profiel Zorg ervoor dat Outlook is gesloten. Maak vervolgens een nieuw profiel via het configuratiescherm .
Test de connectiviteit Outlook maakt mogelijk geen verbinding met de server. Test de connectiviteit van Outlook.
Schakel firewall -instellingen kort uit Bekijk eventuele firewallinstellingen die de verbinding mogelijk blokkeren. Het kan handig zijn om de firewall tijdelijk uit te schakelen om te bevestigen dat deze de fout veroorzaakt.
Probeer Outlook handmatig te configureren Er wordt altijd aangeraden om eerst Autodiscover te gebruiken. Als Autodiscover niet lukt, probeer dan Outlook handmatig in te stellen.