Outlook voor Mac accepteert mijn wachtwoord niet

Als je je blijft proberen aan te melden bij Outlook voor Mac en het apparaat blijft vragen om je wachtwoord, zelfs nadat je het correct hebt ingevoerd, zijn we er om je te helpen.

Verplicht: Microsoft ondersteunt niet langer basisverificatie voor Outlook voor Mac. Outlook probeert mogelijk over te stappen naar moderne verificatie. Als je problemen ondervindt bij dit proces, moet je moderne verificatie voor Outlook voor Mac inschakelen voordat je andere oplossingen probeert.

Mijn macOS -wachtwoord is opnieuw ingesteld

Als het wachtwoord van je macOS -gebruikersaccount onlangs opnieuw is ingesteld, komt het mogelijk niet overeen met het wachtwoord dat is opgeslagen in je aanmeldingssleutelhanger. Om dit op te lossen, volg je de stappen van Apple om je sleutelhangerwachtwoord bij te werken.

Ik heb onlangs mijn macOS -versie bijgewerkt

Als je de meest recente macOS -update hebt geïnstalleerd, kan het zijn dat Outlook voor Mac je wachtwoord niet meer accepteert, zelfs als dit juist is. Om dit op te lossen, verwijdert u de Outlook -clientconfiguratiebestanden die beschadigd waren.

1. Sluit Outlook.
  2. Zoek en open Sleutelhangertoegang in je map Toepassingen . Het staat mogelijk in de map Hulpprogramma 's.
  3. Selecteer in de linkerzijbalk onder Sleutelhangers aanmelden .
  4. Selecteer Alle artikelen .
  5. Zoek in de zoekbalk in de rechterbovenhoek naar Exchange .
  6. Selecteer alle resultaten, klik met de rechtermuisknop (of klik op Control-klik) en selecteer (alle) items verwijderen .
  7. Herhaal stap 5 en 6, maar zoek in plaats daarvan naar Office . Zorg ervoor dat je alle resultaten verwijdert.
  8. Herhaal stap 5 en 6, maar zoek in plaats daarvan naar ADAL . Zorg ervoor dat je alle resultaten verwijdert.
  9. Open Outlook.
  10. Als je je wilt aanmelden bij Outlook, voer je je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Mogelijk moet je meervoudige authenticatie voltooien.

Ik heb deze oplossingen gevolgd, maar mijn wachtwoord werkt nog steeds niet

Als Outlook je wachtwoord nog steeds niet accepteert, maak dan een nieuwe macOS -gebruiker en probeer in plaats daarvan Outlook te gebruiken met dat profiel.