Outlook -fout: De actie kan niet worden voltooid

Als je probeert een e -mailadres in te stellen dat al is ingesteld op je Outlook -client, krijg je mogelijk de volgende foutmelding:

"De actie kan niet worden voltooid. De verbinding met Microsoft Exchange is niet beschikbaar. Outlook moet online zijn of verbonden zijn om deze actie te voltooien."

Je hebt bijvoorbeeld mogelijk een e -mailadres van Workspace Email ingesteld in Outlook en vervolgens overgeschakeld naar Microsoft 365. Als je opnieuw hebt geprobeerd je e -mail in je Outlook -client in te stellen, krijg je deze fout te zien. Gebruik de volgende stappen om dit probleem op te lossen. Controleer na elke stap of Outlook werkt. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap en controleert u opnieuw.

1. Start je computer opnieuw op.
    • Sluit alle programma's en start je computer opnieuw op. Probeer vervolgens Outlook te openen.
  2. Controleer de Windows Credential Manager.
  3. Stel je wachtwoord opnieuw in.
  4. Maak een nieuw Outlook -profiel.
    1. Zorg ervoor dat Outlook is gesloten.
    2. Volg de instructies in dit Microsoft -artikel onder Een nieuw profiel maken .
      • Om het nieuwe profiel te gebruiken bij het openen van Outlook, volg je de instructies onder Outlook configureren om altijd hetzelfde profiel te gebruiken of Configureer Outlook zodat je bij het starten wordt gevraagd een profiel te kiezen .
  5. Test de connectiviteit.
  6. Schakel firewall -instellingen kort uit.
    • Bekijk eventuele firewallinstellingen die de verbinding mogelijk blokkeren. Schakel de firewall tijdelijk uit om te bevestigen dat deze de fout veroorzaakt.
  7. Probeer Outlook handmatig te configureren.