E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Outlook: contacten toevoegen

Om je Outlook -contactpersonen bij je abonnees te krijgen, moet je ze eerst exporteren vanuit Outlook en vervolgens importeren in je GoDaddy Email Marketing -account.

Opmerking: je kunt geen gegevens exporteren als je Outlook 2016 voor Mac of Outlook Web App (OWA) gebruikt. Dit zijn bekende problemen met Microsoft.

Exporteer contactpersonen vanuit Outlook

1. Kies in Outlook het tabblad Bestand in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster.
  2. Het menu Bestand bevindt zich linksboven in het toepassingsvenster

3. Klik op de optie Openen en exporteren. Selecteer vervolgens Importeren/exporteren .
  4. Kies Openen en exporteren en vervolgens de optie Importeren/exporteren.

5. Selecteer in het wizardvenster Exporteren naar een bestand . Klik vervolgens op Volgende .
  6. Kies Exporteren naar een bestand in het wizardvenster.

7. Selecteer Door komma's gescheiden waarden als het bestandstype en klik op Volgende .
  8. Kies Door komma's gescheiden waarden.

9. Selecteer de map Contactpersonen als de map waaruit u wilt exporteren. Als je je contactpersonen in mappen hebt georganiseerd, kun je de map Contactpersonen uitvouwen en een specifieke set contactpersonen kiezen om te exporteren. Klik op Volgende .
  10. Kies de map Contactpersonen.

11. Typ de naam van je geëxporteerde bestand en klik op Bladeren om de locatie voor het bestand te kiezen. Klik op Volgende .
  12. Typ de bestandsnaam en blader om de locatie voor het opslaan van bestanden te kiezen.

13. Zorg ervoor dat de juiste actie is aangevinkt en klik op Voltooien .
  14. Bevestig dat de actie is geselecteerd en voltooi.

Contactpersonen importeren in GoDaddy Email Marketing -abonnees

1. Selecteer terwijl je bent aangemeld het tabblad Abonnees bovenaan je account.
  2. Klik op Contactpersonen toevoegen om de importopties weer te geven.
  3. Klik op het tabblad Veel tegelijk op de knop Bladeren. Zoek het CSV -bestand dat je zojuist hebt gemaakt en selecteer dit.
  4. Kies de lijst waarin je je contacten wilt importeren:
  5. Klik op Contactpersonen toevoegen .