Office 365 van GoDaddy Help

Outlook 2016 (Mac): Set up email

Nadat je je e-mailaccount hebt ingesteld, kun je dit toevoegen aan Outlook for Mac 2016.

Als je een Business- of Business Premium-account hebt, kun je de recentste versie van Outlook downloaden.

1. Start Outlook.
  2. If Then
    This is your first time setting up an email address Click Exchange
    You have already set up an email address 1. Click Tools
    2. Click Accounts
    3. Click +
    4. Select Exchange
  3. Voer je e-mailadres en je wachtwoord in.
  4. Klik op Configure automatically (Automatisch configureren) en klik vervolgens op Add account (Account toevoegen).
  5. Klik op Toestaan.